02.04.14

Семінар "Реалізація завдань нового Державного стандарту повної базової загальної освіти на уроках інформатики у 5 класах"

2 квітня 2014 року на базі ЕНМЦ відбувся семінар для вчителів інформатики з теми: "Реалізація завдань нового Державного стандарту повної базової загальної освіти на уроках інформатики у 5 класах".
 Мета семінару: мотивація вчителів до формування моделі навчальної взаємодії з учнем в умовах класно-урочної системи навчання із залученням ІКТ-технологій.
Завдання:
1. Познайомитися з сучасними тенденціями, які викликають необхідність змін в освіті.
2. Розглянути цілі, завдання, поняття нового  Державного стандарту повної базової загальної освіт.
3. Познайомитися з психологічними та педагогічними особливостями викладання інформатики у 5 класі. Перший рік впровадження.
4. Визначити подальші шляхи підвищення якості викладання інформатики за новим державним стандартом освіти в межах ММО вчителів інформатики.

Учасники семінару:
  • Ласкова Н.О., методист з інфоратизації ЕНМЦ управління освіти.
  • Котляревська О.О., практичний психолог ЕНВК № 5.
  • Вчителі інформатики ЗНЗ міста.
Матеріали семінару
Ласкова Н.О., методист з інфоратизації ЕНМЦ управління освіти. Тема виступу: "Реалізація завдань нового Державного стандарту повної базової загальної середньої освіти на уроках інформатики у 5-ому класі".


Котляревська О.О., практичний психолог ЕНВК № 5. Тема виступу: "Психологічний аспект викладання інформатики у 5-ому класі".


Котляревська О.О., практичний психолог ЕНВК № 5. Буклет: "Рекомендації вчителям-предметникам 5-х класів".


Котляревська О.О., практичний психолог ЕНВК № 5.  Рекомендіції педагогам з формування мотивації навчальної діяльності вихованців.

Буяльська Т.А., вчитель інфоратики ЕНВК № 5. Тема виступу: "Особливості викладання інформатики у 5-ому класі".


Немає коментарів:

Дописати коментар