22.04.15

"Фестиваль проектів-2015"

21 квітня 2015 року в ліцеї був проведений ІV  "Фестиваль проектів", створених учнями на уроках інформатики та профільних спецкурсах.
На заході були присутні:

  • Мятович І.В., директор ліцею,
  • Бабаніна О.П., заступник директора,
  • Смьордова О.В., заступник директора,
  • учителя математики ліцею,
  • учителя інформатики ЕНВК№1, ЕЗОШ №2, ЕБГ "Гармонія", ЕНВК №5, ЕНВК "ЗНЗ-МНВК".

Традиційно учасниками фестивалю були учни 8-10 класів, які знайомляться з роботами талановитих учнів ліцею, черпають творчі ідеї для свого подальшого навчання.
На фестивалі було представлено 27 проекта 22 ліцеїстами.
Проекти були представлені в секціях: програмування, друкована продукція, комп'ютерна графіка, інтерактивні книги, імітація фізичних процесів, скрайбінг, анімація, мультимедіа.
Творчі роботи учасників фестивалю демонструють прикладний характер отриманих на уроках інформатики умінь і навичок, які успішно застосовуються учнями на уроках математики, фізики, літератури і в позаурочній  діяльності.
Глядачами були визначені призери фестивалю:
І місце - Тарасенко Андрій, учень 7-Б класу, з проектом "Термометр" (секція програмування) і Ковальова Анастасія та Савицька Аліна, учениці 11-А класу, з проектом "Так, я люблю Україну" (секція мультимедіа)
ІІ місце - Шабаршова Кристина, учениця 10-А класу, з проектом "Графіка в Microsoft Excel" (секція комп'ютерна графіка)
ІІІ місце - Третяк Анна і Хекало Тетяна, учениці 10-А класу, з проектом Буктрейлер. "Тіні забутих предків" "(секція мультимедіа) та Чураєва Анна, учениця 10-А класу, з проектом "Інтернет. За і проти "(секція мультимедіа).
Вчителі інформатики ліцею Дятлова О.А., Легка Ю.М. та Московська М.М. успішно формують і розвивають проектно-технологічні та інформаційно-комунікативні компетентності своїх учнів, що дозволить їм реалізувати творчий потенціал у подальшій життєдіяльності.

Немає коментарів:

Дописати коментар